Тазгодишният ерген Алек Младенов си има приятелка, твърди България Днес. Алек си

...
Тазгодишният ерген Алек Младенов си има приятелка, твърди България Днес. Алек си
Коментари Харесай

Ергенът Алек с тайно гадже: Адвокатка, руса и по-възрастна от него

Тазгодишният ерген Алек Младенов си има другарка, твърди  " България Днес ".

Алек си има обичана, която е щерка на състоятелен правист. Сега излиза наяве, че самата мацка е адвокатка.

Коя тъкмо е дамата до номер три, за момента няма изясненост, тъй като последният ерген потъна вдън земя и никой не знае къде е и с какво се занимава. Едно от догатките е, че Алек се е покрил, с цел да може умерено да излиза с мистериозното си гадже.

За обичаната на номер три се знае още, че е русокоска и в 30-те, т.е. по-възрастна от него. Това потвърждава, че Алек харесва присъщ вид жена - руси и по-големички. Последните две останали в сантименталното риалити шоу също подхождаха на тези критерии - руси и по-възрастни от Ергена.

Финалът на сезонът тази година провокира скандал, откакто номер три отхвърли да избере победителка и под давлението на майка си си потегли от шоуто, оставяйки на финалистките прощално видео. Това разгневи както участничките в шоуто, по този начин и огромна част от феновете на предаването. Те се усещаха излъгани, че са гледали дългия формат, без в последна сметка това да има смисъл.

Досега изказванията бяха, че изборът на Алек да се изниже по терлици, без да уточни победителка, е по гледище на майка му. Сега излиза наяве, че номер три е нямало по какъв начин да стане гадже с някоя от финалистките по простата причина, че е привързан и си има другарка. Запознати със случая допускат, че държанието на майката също е било фарс: в действителност тя не е одобрила нито една от двете, тъй като е знаела, че ергенът към този момент си имал сериозна другарка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР